Camping Europacamp

Onze campinglogies te huur

U wenst de geneugten van het kamperen te ontdekken, enkele dagen in het hart van de Ardense natuur te logeren of gewoon u in een prachtige omgeving te ontspannen? In de loop van de seizoenen zal Europacamp haar aanbod logies die te huur zijn voor een nacht, een weekend of een verblijf uitbreiden.

  • Verhuur van stacaravans

    Ontdek welke stacaravans wij verhuren! Ze zijn ideaal voor een verblijf met het hele gezin in de Ardennen, want er kunnen tot 6 personen logeren. De stacaravans staan op ruime plaatsen en in een natuurlijke omgeving. Klein en groot zal zich deze vakantie nog lang herinneren. De huurprijs van onze stacaravans wordt op de pagina onze tarieven vermeld.

    Binnenkort bij Europacamp

    De eigenaars Gigi en Hugues zijn zelf heel enthousiast over kamperen in volle natuur en deze passie willen ze graag met anderen delen. Ze lopen over van ideeën voor originele slaapplekken. Tenten in de openlucht, comfortabele chalets, verrassende boomhutten in de bomen en te gekke hutten in alle uithoeken van de 22 hectare tellende camping Europacamp in de loop van de seizoenen.

Voordelen

  • Stacaravan
  • Gezin van 4 personen
  • Optimaal comfort
Voor een verblijf op de camping met uw gezin
Contacteer ons snel!

Meer weten ? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!