Camping Europacamp

Het domein van camping Europacamp

De camping bestaat uit 22 hectare boslandschap dat op een zuidelijk georiënteerde heuvelflank op 2 km van St-Hubert, de bekende hoofdstad van het omliggende jacht- en natuurgebied, ligt. Op onze camping kunnen kampeerders genieten van het natuurschoon en de rust, terwijl ze heerlijk aan de bar of op het gezellig terras van het restaurant vertoeven.

 • Een camping in een natuurlijk & authentiek kader

  Camping Europacamp ligt te midden van de Ardense natuur waar vakantiegangers de kans krijgen aan de dagdagelijkse beslommeringen te ontsnappen. De natuur vindt u er overal: langs wandelpaden, op een plek met wilde orchideeën tussen twee tenten of de herten die u vanuit uw caravan kan horen burlen!

  Het noordelijke deel van de camping is rustig en is bijgevolg ideaal voor zij die de rust opzoeken. De sportterreinen liggen dan weer in het zuidelijke deel van de camping waar het aangenaam vertoeven is in het gezelschap van familie en vrienden. Er zijn verschillende plaatsen voor stacaravans, tenten en motorhomes die over heel het domein van 22 hectare op enkele kilometers van St-Hubert verspreid liggen.

  De bar & het restaurant van de camping

  In de gezellige bar in typisch Ardense stijl voelen kampeerders zich meteen thuis. Op het terras met panoramisch zicht over de camping kunnen ze van een aperitief genieten of een assortiment lokale bieren ontdekken. De lekkerbekken zullen verheugd zijn over de streekgerechten die in het kleine, gemoedelijke restaurant van camping Europacamp worden geserveerd.

 • De voorzieningen voor de kampeerders

  Elke vakantieganger krijgt een plaats die aan zijn noden en verwachtingen voldoet. De kampeerders in groep krijgen ruime, afzonderlijke plaatsen zodat ze in alle rust van hun verblijf in de Ardennen kunnen genieten. De motorhomes beschikken over de nodige uitrusting voor de levering van water en het legen van hun reservoirs. Douches, wastafels en toiletten staan ter beschikking van iedereen zodat het optimale comfort van elke kampeerder tijdens zijn verblijf op camping Europacamp gegarandeerd wordt.

Voorzieningen

 • Bar & Restaurant
 • Douches, WC & wastafels
 • Water- en leegpunten
Voor een rustig, gezellig en stil verblijf… .
Contacteer Europacamp!

Meer weten ? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!