Camping Europacamp

De stacaravancamping van Europacamp

Bent u op zoek naar een rustige en stille plaats voor uw stacaravan voor het hele jaar? Europacamp stelt stacaravanplaatsen van 150 tot 600 m2 in de volle natuur op enkele kilometers van St-Hubert in de Belgische Ardennen ter beschikking.

 • De omgeving van de stacaravanplaatsen

  Elke particuliere stacaravanplaats op camping Europacamp is door een stuk bos, heide of varens afgescheiden en bevindt zich dicht bij de sanitaire voorzieningen. Verbazend genoeg ligt elke plaats ook diep in de natuur verscholen. De stacaravans zijn van elkaar gescheiden en tussenin bereikbaar langs de wandelpaden. De perfecte combinatie van intimiteit, afzondering en gezelligheid!

  Voor uw comfort en dat van uw caravan

  Elke stacaravanplaats is voorzien van een privéparkeerplaats en van een ruimte voor een barbecue en een tuinhuisje. U kan u stacaravan ook op het elektriciteitsnetwerk aansluiten. Watertappunten staan over het domein van de camping verspreid opgesteld om uw comfort zo veel mogelijk te garanderen. De voorzieningen ter beschikking van de residentiële vakantiegangers, zoals douches, toiletten en wastafels, zijn gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk.

 • Tarieven van de stacaravancamping

  Elke residentiële vakantieganger is verantwoordelijk voor het onderhoud van zijn stacaravanplaats waarbij de prachtige natuurlijke omgeving die aan hem is toevertrouwd met de grootste eerbied dient behandeld te worden. De jaarlijkse huurprijs van een stacaravanplaats bedraagt € 875.

  Europacamp is het hele jaar, behalve in februari, toegankelijk.

Voorzieningen

 • Privéparkeerplaats
 • Elektricitei
 • Ruimte voor een barbecue en een tuinhuisje
Wenst u een van de prachtige stacaravanplaatsen?
Contacteer ons!

Meer weten ? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!