Camping Europacamp

De plaatsen van de kortverblijfcamping

Bent u hier voor een dag, een etappe van de Transardense route, een weekend of verschillende weken? Kom van de schoonheid van de Ardennen genieten en ontdek de rustige omgeving van camping Europacamp in St-Hubert. U kan er een kampeerplaats voor uw tent, caravan of motorhome huren. Of u nu met het hele gezin, met vrienden of in groep komt, wij hebben kampeerplaatsen die aan de noden en wensen van elke kampeerder en vakantieganger voldoen!

 • Voor tenten, caravans en motorhomes

  De kampeerpercelen op de kortverblijfcamping zijn net zo divers als de smaak van onze kampeerders. De kampeerplaatsen voor een kort verblijf zijn aangenaam en ruim en liggen al dan niet in de schaduw naargelang uw voorkeur. Onze percelen liggen dicht bij de sanitaire voorzieningen en tegelijkertijd in de natuur en zijn toegankelijk voor tenten, caravans en motorhomes.

  Voor kampeerders in groep

  Op camping Europacamping zijn kampeerplaatsen voor kampeerders in groep ingericht zodat ze ten volle van hun verblijf op de camping kunnen genieten. Deze kampeerplaatsen zijn afgescheiden van de andere kampeerplaatsen en zijn de ideale vakantieplek voor reizigers, motorrijders, wandelaars of fietsers in groep. Deze grote kampeerpercelen in het hart van de Ardense natuur bieden plaats aan 10 tot 50 personen en zullen u ongetwijfeld bekoren!

 • Tarieven van de kortverblijfcamping

  De huurprijs per tent, caravan of motorhome van een kampeerplaats voor een nacht bedraagt € 12 (zonder elektriciteit), € 16 (met 10A-elektriciteit).

  Voor de kampeerplaatsen in groep bedraagt het tarief € 6/persoon, aansluiting op het elektriciteitsnetwerk van 10A inbegrepen. Wij wijzen u er graag op dat het noodzakelijk is dit soort kampeerplaats op voorhand te reserveren.

  Europacamp is het hele jaar open, behalve in februari.

Faciliteit

 • Waterreservoir vullen
 • Afvalwater legen
 • Chemische toiletten legen
Zin in enkele dagen vakantie in het hart van de natuur?
Contacteer ons!

Meer weten ? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!